PRVO BEBINO PUTOVANJE Tamara i Petar odveli ćerku na more

Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO BEBINO PUTOVANJE Tamara i Petar odveli ćerku na more

Glumački par Petar Benčina i Tamara Dragičević ostvarili su se u ulozi roditelja krajem prošle godine, a nedavno su ćerkicu Stašu odveli na prvo putovanje.

Naime, mladi roditelji već nekoliko dana uživaju u Rovinju, a društvo im pravi ćerka Staša. Tako je Petar izveo ćerku u šetnju kraj mora, a fotografiju sa prvog putovanja objavio na Instagramu.

- Zimi more...vrelina - napisao je glumac u komentaru uz fotografiju.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROSLAVA DANA LJUBAVI: Tamara Dragičević i Petar Benčina u romantičnoj kupovini!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2017

Foto: Promo..Mladi glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina od nedavno su dobili najvažniju i najlepšu životnu ulogu – postali su ponosni roditelji prelepe devojčice Staše...Tamara i Petar uživaju u svakom trenutku provedenom u krugu porodice i bliskih prijatelja, ali se trude da nađu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.