ZA KOLEKCIONARE: Albumi za Mundijal se razlikuju u Srbiji i ostatku Evrope

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA KOLEKCIONARE: Albumi za Mundijal se razlikuju u Srbiji i ostatku Evrope

Groznica skupljanja sličica je u jeku a kolekcionari iz različitih zemalja su utvrdili da u albumima postoje određene razlike.

Kada su albumi za sličice za Svetsko prvenstvo u fudbalu u pitanju, postoje dve opcije, ili ste čuli za album ili već aktivno popunjavate isti.

Već smo pisali o zanimljivostima vezanim za album kao i o načinu na koji se albumi proizvode, a sada se ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da među albumima postoje određene razlike, iako se verovalo da su identični u čitavom svetu.

Naime, ako ste iz Srbije ili regiona i ako ste videli album, primetili ste da ima mek povez, da su listovi veoma tanki, neki bi čak rekli i nedovoljno jaki za razliku od prethodnih albuma.

Zato u Austriji, Nemačkoj i Brazilu, album za sličice ima tvrd povez, bolju štampu a postoje i detalji koji se razlikuju i u drugim zemljama. Tako u Švedskoj album ima srebrnu naslovnu stranu i 20 dodatnih sličica kojih nema u drugim albumima.

Evo pomenute razlike:

Na video snimku ispod pogledajte kako izgleda album kojeg nema u prodaji na ovim prostorima:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.