Vučić i Udovičić čestitali Nemešu titulu svetskog šampiona

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Udovičić čestitali Nemešu titulu svetskog šampiona

Državni vrh Srbije čestitao je našem rvaču Viktoru Nemešu na osvojenoj zlatnoj medalji na Svetskom prvenstvu.

Nemeš je do titule prvaka sveta grčko-rimskim stilom u Parizu, u kategoriji do 75 kilograma, stigao pošto je savladao Rusa Aleksandra Čekirkina.

Našem šampionu među prvima su čestitali predsednik Aleksandar Vučić i ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić.

"Verujem da je za Vas ovo najsjajniji trenutak u karijeri, imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u vidu da je ovo Vaša prva titula svetskog prvaka. Za Srbiju i njene građane Vaša titula je dokaz da u ovom sportu, kao jednoj od najstarijih disciplina, imamo vrhunske sportiste, koji na svakom takmičenju dostojanstveno i časno predstavljaju svoju zemlju. Nadam se da ćete i ubuduće postizati ovako izuzetne rezultate", naveo je Vučić.

Udovičić je čestitao novom šampionu i njegovom stručnom štabu, istakavši da se raduje nastavku niza medalja srpskih sportista.

"Sjajan niz srpske dominacije na svetskoj rvačkoj sceni se nastavlja! Srbija je danas dobila novog svetskog šampiona u rvanju Viktora Nemeša! Čestitam Viktoru, njegovom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije! Hvala što se još jednom srpska zastava vijorila na svetskom postolju na ponos svih nas! Svaka čast!", navodi se u čestitki Udovičića.

Nemešu je ovo treća medalja na velikim takmičenjima, ali prva zlatna, nakon srebra na prvenstvu Evrope u Rigi 2016. i srebra na Evropskim igrama 2015. godine u Bakuu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Pariz

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Hvala, ponosni smo: Vučić i Udovičić čestitali Nemešu titulu svetskog šampiona

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017

Državni vrh Srbije čestitao je našem rvaču Viktoru Nemešu na osvojenoj zlatnoj medalji na Svetskom prvenstvu...Nemeš je do titule prvaka sveta grčko-rimskim stilom u Parizu, u kategoriji do 75 kilograma, stigao pošto je savladao Rusa Aleksandra Čekirkina...Našem šampionu među prvima su čestitali...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.