Velja Stjepanović u polufinalu Svetskog prvenstva u plivanju

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Stjepanović u polufinalu Svetskog prvenstva u plivanju

Naš plivač Velimir Stjepanović plasirao se u polufinale trke na 200 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu koje se održava u Kazanju.

Stjepanović je rezultatom 1:47,10 zauzeo 11. mesto u kvalifikacijama, sa 1,1 sekundom zaostatka za vodećim Kinezom Jang Sunom, pa će večeras oko 18.30 pokušati da se domogne finala, u kome ima mesta za polovinu od 16 polufinalista.

Velja je, podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dan ranije ostao bez polufinala nadmetanja na 400 metara slobodnim stilom, zauzevši 19. mesto u kvalifikacijama.

Drugog takmičarskog dana nastupio je i Petar Popović, koji je na 100 metara leđnim stilom rezultatom 57,44 sekunde zauzeo 45. poziciju od 67 takmičara. Najbrži u kvalifikacijama, Australijanac Mičel Larkin, ostvario je za 4,45 sekunde bolji rezultat od srpskog reprezentativca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Velja Stjepanović bez finala Svetskog prvenstva

Izvor: Blic, 03.Avg.2015

Naš plivač Velimir Stjepanović nije se plasirao u finale na 200 metara slobodnim stilom, na Svetskom prvenstvu u Kazanju...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.