Vaterpolisti Srbije na pripremama za SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije na pripremama za SP

Vaterpolisti Srbije nalaze se na sedmodnevnim pripremama na Zlatiboru i Užicu, pred Svetsko prvenstvo koje će od 27. jula do 8. avgusta biti održano u Kazanju, u Rusiji.

Selektor Dejan Savić ističe da vaterpolisti imaju izuzetne uslove za pripreme na Zlatiboru i na Gradskom bazenu u Užicu, kao i da je atmosfera u reprezentaciji dobra i radna.

"Malo je vremena da svi povređeni u timu zaleče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povrede, ali ima dovoljno vremena za oporavak. Spremićemo se maksimalno Kako bismo na Svetskom prvenstvu nastavili uspešnu seriju posle odbrane titule u Svetskoj ligi", rekao je Savić.

Kapiten vaterpolista Živko Gocić zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema i zalaganjem celog tima.

"Ova ekipa je pokazala šta može. Dosta rasterećeniji pripremamo se za Svetsko prvenstvo, ali nema opuštanja. Daćemo svoj maksimum da u Kazanj odemo najspremniji", istakao je Gocić.

Srpski vaterpolisti na Zlatiboru i Užicu ostaju do 10. jula.

Od 15. do 18. jula učestvovaće na Internacionalnom turniru u Nišu, a 24. jula putuju za Kazanj, gde 27. jula igraju prvu utakmicu protiv Crne Gore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti na pripremama

Izvor: Akter, 05.Jul.2015

Vaterpolisti Srbije nalaze se na sedmodnevnim pripremama na Zlatiboru i Užicu, pred Svetsko prvenstvo koje će od 27. jula do 8. avgusta biti održano u Kazanju, u Rusiji..Selektor Dejan Savić ističe da vaterpolisti imaju izuzetne uslove za pripreme na Zlatiboru i na Gradskom bazenu u Užicu, kao...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.