Uživo: Posle spektakla pred 60.000 ljudi, novi izazov, Srbija - Argentina 20:15

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Posle spektakla pred 60.000 ljudi, novi izazov, Srbija - Argentina 20:15

Odbojkaška reprezentacija Srbije protiv Argentine u Vroclavu igra meč drugog kola grupe A na Svetskom prvenstvu od 13 časova, a duel možete pratiti uživo uz Blicsport.

Na Nacionalnom stadionu u Varšavi, Srbija je poklekla pred više od 60.000 gledalaca sa 3:0 u setovima, dok je Argentina u prvom kolu bila ubedljiva protiv Venecuele, koja je savladana identičnim rezultatom.

Meč su počeli Kovačević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Stanković, Jovović, Nikić, Podraščanin, Rosić i Atanasijević, koji je pri prvom agresivnom servisu poslao loptu u aut. Uz dobru procenu Kovačevića za čelendž i njegov efektan servis, Srbija je povela, ali su Argentinci uspeli da odole uprkos činjenici da je i blok  "orlova" dobro funkcionisao.

Iako su "gaučosi" otišli na 12:10 koristivši greške ekipe Kolakovića, Srbija je vezala tri poena, ali je Nikola Kovačević zakucao loptu u mrežu pri servisu za novo izjednačenje. Zahvaljujući velikoj borbenosti u odbrani, Stankoviću je stvoren zicer, pa je posle nešto boljeg servisa stvorena mini-serija za odlazak na 17:14.

U grupi A, u utorak se sastaju još Venecuela - Kamerun (16.30) i Poljska - Australija (20.15).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.