UŽIVO: Golovi u Lisabonu i Atini, Atletiko gubi!

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Golovi u Lisabonu i Atini, Atletiko gubi!

Počela je nova sezona najkvalitetnijeg i najbogatijeg klupskog takmičenja u svetu fudbala. Budite uz MONDO i pratite šta se događa u Atini, Torinu, Liverpulu, Madridu, Monaku, Lisabonu, Istanbulu i Dortmundu.

Jeste li spremni? Posle Svetskog prvenstva u Brazilu, dočekali smo i novu sezonu najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na svetu - UEFA Lige šampiona.

Titulu će pokušati da odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najtrofejniji evropski klub, Real Madrid, koji je u maju u Lisabonu savladao gradskog rivala Atletiko.

Posle dugo vremena ponovo ćemo u eliti gledati Liverpul, Monako, Sporting iz Lisabona i Maribor, tu su i dva debitanta, Ludogorec i Malme, a prvi put od sezone 1995/1996. nema slavnog Mančester junajteda.

Od srpskih fudbalera prvog dana u startnim postavama svojih timova našli su se Aleksandar Mitrović (Anderleht) i Luka Milivojević (Olimpijakos) i Neven Subotić (Borusija Dortmund), dok je Miloš Jojić među rezervnim igračima Borusije. Lazar Marković ne može da igra za Liverpul pošto je suspendovan zbog crvenog kartona koji je dobio prošle sezone kao član Benfike u polufinalu Lige Evrope protiv Juventusa.

Budite uz MONDO i pratite dešavanja na terenima širom Evrope.

Evo svih parova prvog kola i trenutnih rezultata:


U utorak:

GRUPA A

Juventus - Malme

Olimpijakos - Atletiko Madrid 1:0

/Masuaku 13/

GRUPA B

Liverpul - Ludogorec

Real Madrid - Bazel

GRUPA C

Benfika - Zenit 0:1

/Hulk 6/

- Napadač Zenita sjajno je utrčao posle dodavanja Šatova kroz sredinu i lepo prebacio istrčalog golmana Artura Moraeša.

Monako - Leverkuzen

GRUPA D

Dortmund - Arsenal

Galatasaraj - Anderleht

U sredu:

GRUPA E

Bajern - Mančester siti

Roma - CSKA

GRUPA F

Ajaks - Pari Sen Žermen

Barselona - APOEL

GRUPA G

Čelsi - Šalke

Maribor - Sporting

GRUPA H

Bilbao - Šahtjor

Porto - BATE Borisov
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Atletiko gubi, Real vodi

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014

Počela je nova sezona najkvalitetnijeg i najbogatijeg klupskog takmičenja u svetu fudbala. Budite uz MONDO i pratite šta se događa u Atini, Torinu, Liverpulu, Madridu, Monaku, Lisabonu, Istanbulu i Dortmundu...Jeste li spremni? Posle Svetskog prvenstva u Brazilu, dočekali smo i novu sezonu najkvalitetnijeg...

Nastavak na Mondo...

Olimpijakos iznenadio Atletiko, derbi Borusiji

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014

Iznenađenje već na startu Lige šampiona za sezonu 2014/2015. Prošlosezonski finalista Atletiko Madrid poražen u Atini, Borusija Dortmund nadigrala Arsenal....Prvi mečevi Lige šampiona za ovu sezonu doneli su nekoliko veoma uzbudljivih utakmica, ali i prvo iznenađenje...Aktuelni vicešampion,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.