UŽIVO: Egipat - Srbija 0:2

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Egipat - Srbija 0:2

Na startu Svetskog prvenstva u Španiji Srbija ne bi trebalo da ima težak zadatak protiv Egipta. Ipak, prve utakmice na velikim takmičenjima su najteže, pa Đorđevićevi izabranici ne smeju da potcene "faraone". Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Granade.

Miroslav Raduljica, centar reprezentacije Srbije

 

Zbog visoke temperature neće igrati naš najbolji igrač Miloš Teodosić, a pitanje je koliko će "orlovima" moći da pomogne kapiten Nenad Krstić, koji je propustio pripremni period.

 

1. minut - Utakmica je počela. Prve poena za Srbiju postigao je Stefan Birčević.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Egipat - Srbija 7:13 (6. minut)! Raduljica dominira

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014

Na startu Svetskog prvenstva u Španiji Srbija ne bi trebalo da ima težak zadatak protiv Egipta. Ipak, prve utakmice na velikim takmičenjima su najteže, pa Đorđevićevi izabranici ne smeju da potcene "faraone". Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Granade...Miroslav...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.