Teodosić: Ostvarili smo cilj

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Ostvarili smo cilj

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da je reprezentacija do sada ostvarila plan na Svetskom prvenstvu u Španiji i dodao da će i u preostalim mečevima igrati fer i pošteno.

Plan je ispunjen: Miloš Teodosić

 

"Zabeležili smo dve pobede iz tri utakmice, što je i bio cilj. Sledeći cilj je utakmica s Brazilom i mislim da tu imamo svoje šanse. Ipak, prvo treba dobro iskoristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovaj dan odmora koji sledi", rekao je Teodosić novinarima u Granadi, i dodao:

 

"Ne mogu da kažem da smo ušli preopušteno u meč. Ušli smo nešto između opuštenosti i straha, ne znam kako bih to nazvao. Ali pokazali smo kvalitet i odigrali tih sedam minuta u jednom jakom ritmu što je bilo dovoljno da ih slomimo i ostvarimo pobedu", rekao je Teodosić.

 

Koje će mesto Srbija zauzeti u grupi zavisi od narednih mečeva.

 

"Dobro, nama bi sad odgovaralo da budemo drugi ili četvrti, dosta se iskomplikovala situacija u onoj tamo grupi. Generalno, ovaj tim i ova reprezentacija nikada nije nameštala, tako da ćemo igrati maksimalno fer i pošteno, kao i uvek", zaključio je Teodosić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić: Cilj je ostvaren, ne zanima me protiv koga iz grupe B ćemo igrati

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da je ekipa ostvarila plan plasmanom u osminu finala Mundobasketa u Španiji, i dodao da će i u preostalim mečevima igrati bez kalkulacija...Srbija je pobedila u trećem kolu grupe A selekciju Irana sa 83:70, prelomivši dobrim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.