Stjepanović 12. na svetu: Najbolji srpski plivač bez finala na 100 metara slobodnim stilom

Izvor: BKTV News, 26.Jul.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanović 12. na svetu: Najbolji srpski plivač bez finala na 100 metara slobodnim stilom

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale Svetskog prvenstva u disciplini 100 metara slobodnih stilom.

Nakon sigurnog plasmana u polufinale, u njemu je zauzeo 12. mesto pošto je isplivao trku za 48,66 sekundi, što mu donelo tek sedmo mesto u prvoj grupi.

Najbrži u polufinalu bio je Francuz Medi Metela sa 47,65, samo stotinku ispred Amerikanca Kaleba Dresela.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Stjepanović bez finala na 100 metara slobodno

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2017

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale Svetskog prvenstva u disciplini 100 metara slobodnih stilom, nakon što je danas u polufinalu zauzeo 12. mjesto...Stjepanović je u polufinalu isplivao za 48,66 sekundi, što mu donijelo tek sedmo mjesto u prvoj grupi...Najbrži...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.