Šta kaže Andrea Lekić za rivalke na SP?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kaže Andrea Lekić za rivalke na SP?

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, sa domaćom selekcijom, Holandijom, Južnom Korejom, Kinom i Kamerunom, odlučeno je žrebom.

- Dobili smo jako tešku i nezgodnu grupu. Uvek je teško igrati sa domaćinom, ali po meni, definitivno najjača u našoj grupi je selekcija Holandije. Podatak da je reč o svetskim i evropskim vicešampionkama sve govori. Tu je i Koreja, ekipa koja gaji nezgodan stil, ali imamo pozitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iskustvo sa njima, jer smo ih dobile na Svetskom prvenstvu u Beogradu. Kamerun i Kina su selekcije sa najmanjim rejtingom. Čeka nas izuzetno zahtevno prvenstvo sa pet utakmica u prvoj fazi - rekla je Andrea Lekić za sajt RSS.

Sredni bek vicešampiona Evrope, Vardara, vratila se u reprezentaciju posle duže pauze.

- Imamo izuzetno teško ukrštanje sa grupom C u kojoj su Rusija, Danska, Brazil i Crna Gora. Osnovni cilj je napraviti što bolji plasman u grupi kako bismo, uslovno rečeno, imali lakšeg rivala u osmini finala. Biće izuzetno teško, ali kvalitet imamo i verujemo u svoje mogućnosti. Ne bi trebalo ništa nagoveštavati, već spremno dočekati turnir i ići od utakmice do utakmice", dodaola je Lekićeva.

Svetsko prvenstvo će se igrati od 1. do 17. decembra u Francuskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rukometašice dobile rivalke na Svetskom prvenstvu

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017, 06:44

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u D grupi na prvenstvu sveta u Nemačkoj protiv selekcije domaćina, Holandije, Južne Koreje, Kine i Kameruna, odlučeno je žrebom u Hamburgu...Četiri prvoplasirane selekcije izboriće mesto u osmini finala...Svetsko prvenstvo na programu je od 1. do...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.