Srpski basketaši ponovo prvaci sveta

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski basketaši ponovo prvaci sveta

Srpski basketaši su u finalu Svetskog kupa u Nantu pobedili Holandiju 21:18 i tako odbranili titulu osvojenu prošle godine.

Srpski tim u sastavu Dejan Majstorović, Marko Ždero, Dušan Domović-Bulut i Marko Savić je prethodno u četvrtfinalu savladao ekipu SAD, a zatim u polufinalu i Francusku.

Do sada su odigrana ukupno četiri svetska prvenstva, a Srbija je tri puta osvajala titulu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski basketaši odbranili titulu šampiona sveta

Izvor: Beta, 21.Jun.2017

Reprezentacija Srbije u basketu tri na tri odbranila je titulu šampiona sveta, pošto je večeras u finalu pobedila Holandiju sa 21:18.Srbija je u Nantu osvojila treći trofej šampiona sveta.Srpski basketaši su na putu do trofeja pobedjivali Egipat, Rusiju, Andoru, Portoriko, potom SAD u četvrtfinalu,...

Nastavak na Beta...

Gradonačelnik Novog Sada čestitao basketašima titulu prvaka sveta

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je reprezentaciji Srbije treću titulu prvaka sveta u basketu "tri na tri", upravo osvojenu u finalu Svetskog kupa u Nantu...- Najiskrenije čestitke srpskom timu koji je ponovo pokazao da je najbolji. Novi Sad i Srbija ponosni su na njih i možemo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.