Spektakularan doček za Amela Tuku u Zenici! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularan doček za Amela Tuku u Zenici! (video)

Novi sportski heroj BiH, atletičar Amel Tuka, vratio se sa Svetskog prvenstva u Pekingu sa osvojenom bronzanom medaljom, a tim povodom u njegovoj rodnoj Zenici mu je priređen nezaboravni doček.

Ljubitelji sporta, njih desetak hiljada, okupilo se u petak na stadionu Čelika u Zenici, kako bi pozdravili osvajača bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Pekingu, u disciplini 800 metara, Amela Tuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
To je prva medalja za Bosnu i Hercegovinu na atletskim takmičenjima ovog ranga, što uspeh Amela Tuke čini još i većim.

Po njegovom večerašnjem izlasku na atletsku stazu stadiona u Zenici, usledila je prava euforija na tribinama, uz neizbežnu bakljadu, kojom je proslavljen ovaj istorijski uspeh, a atmosferu možete da vidite u prilogu.

''Presrećan sam i preponosan na ono što sam napravio za svoju zemlju, želim se zahvaliti svim ljudima u BiH koji su mi dali dodatni motiv da u finalu dam još više i osvojim tu medalju'', poručio je Tuka, po povratku iz Pekinga.

Presretan i preponosan sam na ono što sam napravio za svoju zemlju, želim se zahvaliti svim ljudima u BiH koji su mi dali dodatni motiv da u finalu dam još više i osvojim tu medalju - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/192790/docek-najboljeg-bh-atleticara-tuka-presretan-sam-i-preponosan-na-ono-sto-sam-napravio-za-svoju-zemlju#sthash.eIJnRUSi.dpuf

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.