Selektor Irske potvrdio - Kolman uspešno operisan

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Irske potvrdio - Kolman uspešno operisan

Selektor fudbalske reprezentacije Irske Martin O'Nil potvrdio je danas da je operacija Šejmusa Kolmana protekla uspešno.

"Juče je imao operaciju i bila je uspešna. Shvatio je sve što se desilo i veoma je razočaran. Biće potrebno vreme da se se u potpunosti oporavi. Doktori su veoma, veoma zadovoljni kako je operacija dvostrukog preloma noge prošla", rekao je O'Nil.

Na utakmici Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Petak izmedju Irske i Velska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << levi bek Velsa Nil Tejlor oštro je startovao nad Kolmanom i tom prilikom mu na dva mesta polomio desnu nogu.

"Poslednji put sam ga video dan posle utakmice, uoči operacije i tada je bio prilično ošamućen i uzrujan. Sada je vreme za oporavak. Ovo je težak udarac za njega, imao je fenomenalnu sezonu u klubu, ali i u reprezentaciji kao naš kapiten", rekao je selektor Irske.

Start je bio toliko ozbiljan, da režiser prenosa nije pustio usporeni snimak.

O'Nil je rekao da ne zna koliko će Kolmanu biti potrebno da se u potpunosti oporavi.

"Ne znam koliko će se dugo oporavljati, mogu samo da nagađam. Čak ni doktori ne mogu da procene. Nekada se povreda zakomplikuje i oporavak može da potraje. Silno je motivisan i odlučan u želji da se se što pre oporavi i to ponekada pomogne u takvim situacijama", rekao je O'Nil.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jeziva scena u Dablinu: Tejlor polomio nos Dušanu Tadiću, a sada nogu kapitenu Irske! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2017

Kapiten Irske, koja se nalazi u grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije, doživeo je jezivu povredu u meču 5. kola protiv Velsa...Iste večeri kada je Srbija savladala Gruziju na gostovanju, Irksa je dočekala Vels i remizirala bez golova. Na kraju, nije bilo nikakvog razloga...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.