Ščensni u Juventusu

Izvor: RTS, 18.Jul.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ščensni u Juventusu

Dosadašnji golman Arsenala Vojćeh Ščensni potpisao je ugovor sa Juventusom, preneli su italijanski mediji.

Poljski reprezentativac je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Romi koja nije imala mogućnost da otkupi ugovor ovog 27-godišnjeg golmana.
Vrednost ugovora sa Juventusom je oko 10 miliona evra, plus bonusi od dva miliona, odnosno 3,5 miliona evra po sezoni. 
Ščensni će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prve sezone u Juventusu biti rezervni golman jer dolazi kao naslednik Đanluiđija Bufona koji planira da se povuče nakon Svetskog prvenstva naredne godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ščesni i zvanično u Juventusu

Izvor: B92, 18.Jul.2017

Dosadašnji golman Arsenala Vojceh Ščesni potpisao je ugovor sa Juventusom, preneli su italijanski mediji...Poljski reprezentativac je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Romi koja nije imala mogućnost da otkupi ugovor dvadesetsedmogodišnjeg čuvara mreže...Vrednost ugovora sa Juventusom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.