SVETSKO PRVENSTVO ODBOJKAŠICA: Srpkinje napadaju Tursku

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKO PRVENSTVO ODBOJKAŠICA: Srpkinje napadaju Tursku

Mislim da smo tek dolaskom ovde postali svesni da smo u celoj toj priči, kaže Suzana Ćebić

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije danas (17.00) počinje učešće na Svetskom prvenstvu.

Posle samo jednog treninga u hali u kojoj će biti odigrana utakmica, Jovana Brakočević ističe da su sve reprezentacije u istom položaju.

- Nezahvalno je imati samo jedan trening u hali u kojoj će biti održan turnir prve grupe, ali kako je nama, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je i drugim ekipama. Treba se adaptirati, a mi smo preduzeli neke mere. Jedva čekamo da počne Svetsko prvenstvo, vidi se da smo euforične i da ga s nestrpljenjem očekujemo - rekla je Brakočevićeva.

Da je krajnje vreme da utakmice počnu vidi se i iz izjave srpskog libera Suzane Ćebić.

- Mnogo smo nestrpljive i jedva čekamo da počne Svetsko prvenstvo. Mislim da smo tek dolaskom ovde postali svesni da smo u celoj toj priči. Nadamo se trijumfu, ali pre svega treba da odigramo maksimalno dobro utakmicu i probamo da ispravimo greške koje su nam se ranije dešavale - rekla je Ćebićeva.

(G. F.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.