Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI, A NAŠ: Mnogi će se oduševiti kada budu videli koji auto vozi Vukašin Jovanović (FOTO)

Član zlatne generacije ‘Orlića’ i dečko koji je rasplakao celu naciju svojim suzama po osvajanju Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, Vukašin Jovanović, i dalje stoji čvrsto na zemlji, a o tome svedoči i ova fotografija koju je postavio na instagramu.

On je svetski šampion, ali i veliki šmeker jer vozi baš ovaj automobil.
 
A photo posted by Vukasin Jovanovic (@vukasinjovanovic30) on Jul 5, 2015 at 9:50am PDT


The post SVETSKI, A NAŠ: Mnogi će se oduševiti kada budu videli koji auto vozi Vukašin Jovanović (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zlatni "Orlić", skroman dečko, vozi "Yuga"... (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

"Baron" je u kladionici pričao o Batistuti, a izgleda da stvarno postoji, u Srbiji!..Dečko nije Batistuta ali jeste Vukašin Jovanović, fudbaler Zvezde...Na svom Instagramu je objavio sliku iz Yuga čime zaslužio čestitke, a podsetio nas na legendarnu scenu iz "Kad porastem biću Kengur"...Ne znamo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.