SP - Orlićima na otvaranju sudi Japanac

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - "Orlićima" na otvaranju sudi Japanac

Dan uoči početka Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina sa Novog Zelanda je stigla informacija o tome ko će biti glavni arbitar duela između Urugvaja i Srbije.

Omladinska reprezentacija Srbije u nedelju igra prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu a za protivnika će imati selekciju Urugvaja.

Dan uoči početka turnira FIFA je donela odluku koji će arbitri deliti pravdu na utakmicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zakazanim za subotu i nedelju pa su tako i "Orlići" saznali ko će im suditi protiv Urusa.

Baš kao što je to bila praksa na Svetskom prvenstvu u Brazilu i ovoga puta će se voditi računa da glavni sudija bude "neutralan" odnosno da ne pripada ni jednoj od konfederacija iz koje dolaze rivali.

Tako će duel Urugvaja i Srbije suditi Japanac Rjuđi Sato koji se od 2009. godine nalazi na listi FIFA arbitara.

Svoju prvu utakmicu na šampionatu sveta Srbija igra u nedelju od 06.00 po srednjeevropskom vremenu na stadionu "Otago" u Danedinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Orlići na skeneru MOZZARTA: Paunović napada svetsku krunu sa petoricom evropskih šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2015

Stručnjaci kažu da postoje igrači čiji talenat se vidi još u majčinom stomaku. E, od takvih igrača je sastavljen naš tim koji će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Mundijalitu..Postoji ta teza da je pojedinim igračima moguće videti raskošan fudbalski talenat još na rutinskim pregledima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.