SP: Nemačka nadigrala Hrvatsku

Izvor: B92, 21.Jan.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Nemačka nadigrala Hrvatsku

U petak su odigrani poslednji mečevi grupne faze Svetskog prvenstva u rukometu u Francuskoj.

Nemačka je pobedila Hrvatsku sa 28:21 i zadržala maksimalan učinak, pa će se u osmini finala sastati sa Katarom koji je poražen od Danske 32:29.

Rukometaši Hrvatske će se za četvrtfinale boriti sa Egiptom koji je izgubio od Švedske 33:26. U direktnom duelu za prvo mesto Nemačka je potpuno nadigrala Hrvate i bez problema upisala ubedljivu pobedu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << borbi za treće mesto grupe Belorusija je bila bolja od Mađarske 27:25. Ranije u petak Bahrein je izgubio od Argentine sa ubedljivih 26:17, a Saudijska Arabija je savladala Čile sa 26:25.

Parovi osmine finala Svetskog prvenstva:

Belorusija – Švedska

Nemačka – Katar

Hrvatska – Egipat

Mađarska – Danska

Norveška – Makedonija

Francuska – Island

Slovenija – Rusija

Španija – Brazil

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SP: Njemačka nadigrala Hrvatsku

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2017

U petak su odigrani posljednji mečevi grupne faze Svjetskog prvenstva u rukometu u Francuskoj...Njemačka je pobijedila Hrvatsku sa 28:21 i zadržala maksimalan učinak, pa će se u osmini finala sastati sa Katarom koji je poražen od Danske 32:29...Rukometaši Hrvatske će se za četvrtfinale boriti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.