SP: Lakši trening delfina, centri rešetali Japance

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Lakši trening "delfina", centri rešetali Japance

Kako se i očkeivalo, Srbija nije imala težak posao u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kazanju. Četa Dejana Savića pobedila je Japan 19:9 i zadržala prvo mesto u grupi D.

Japanci su, zanimljivo, poveli, ali je onda usledilo buđenja "delfina" koji su lako kažnjavali svaku grešku autsajdera u grupi. Prednost je rasla iz minuta u minut, a selektor Savić je iskoristio meč da razigra sve raspoložive vatepoliste >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pred uzbuđenja koja nas očekuju u nastavku šampionata u Kazanju, a najraspoloženiji su bili naši centri. Slobodan Nikić se šest puta upisao u listu strelaca. Četiri puta mrežu je zatresao Duško Pijetlović, a tri puta Andrija Prlainović.

U drugom meču grupe dogodilo se malo iznenađenje - Crna Gora je odigrala samo 5:5 sa Australijom.

Tabela: Srbija 4 boda, Australija 3, Crna Gora 1, Japan 0.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.