SJAJNA VEST: Orlovi OBEZBEDILI plasman na MUNDIJAL! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA VEST: Orlovi OBEZBEDILI plasman na MUNDIJAL! (FOTO)

Duel protiv velikog rivala za prestiž.

Odbojkaška reprezentacija Srbije deklasirala je selekciju Norveške 3:0 (25:12, 25:14, 25:12) i četvrtom uzastopnom pobedom, obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo, koje se održava 2018. godine.

Izabranici Nikole Grbića nijednog trenutka nisu dozvolili Skandinavcima da ih ugroze, a do četvrtog trijumfa, bez igzubljenog seta, predvodio ih je Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Petrić sa 15 poena. Tri manje upisao je Dražen Luburić, dok je Marko Ivković zabeležio sedam poena.

Orlovi su u prethodnim mečevima, sa po 3:0 savladali selekcije Belorusije, Danske i Švajcarske, i kao prvoplasirani već osigurali odlazak na SP, pa im je poslednje kolo protiv domaćina Hrvatske utakmica za prestiž, pošto samo pobednik grupe obezbeđuje odlazak na završnu smotru.

Utakmica Hrvatska - Srbija igra se u nedelju, od 17.30 časova, a Svetski šampionat održaće se od 10. do 30. septembra u Italiji i Bugarskoj. Orlovi su prva evropska reprezentacija, koji su izborili plasman na Mundijal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.