Rvač Viktor Nemeš prvak sveta!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rvač Viktor Nemeš prvak sveta!

Srpski rvač Viktor Nemeš osvojio je titulu prvaka sveta, pošto je večeras u finalu Svetskog prvenstva grčko-rimskim stilom u Parizu, u kategoriji do 75 kilograma, savladao Rusa Aleksandra Čekirkina sa 4:1.

Nemeš je na putu do finala pobedio Iranca Saida Morada Abdvalija, Kazahstanca Maksata Jerežepova, Jermena Karapeta Čalhana i, u polufinalu, Belorusa Kazbeka Kiolu sa ubedljivih 7:0.

Nemešu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ovo treća medalja na velikim takmičenjima, ali prva zlatna, nakon srebra na prvenstvu Evrope u Rigi 2016. i srebra na Evropskim igrama 2015. godine u Bakuu.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski rvač Viktor Nemeš osvojio titulu prvaka svijeta

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2017

Srpski rvač Viktor Nemeš osvojio je titulu prvaka svijeta, pošto je večeras u finalu Svjetskog prvenstva grčko-rimskim stilom u Parizu, u kategoriji do 75 kilograma, savladao Rusa Aleksandra Čekirkina sa 4:1...Nemeš je na putu do finala pobijedio Iranca Saida Morada Abdvalija, Kazahstanca Maksata...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.