Redsi nagrađuju Lalanu

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" nagrađuju Lalanu

Zvanično najbolji engleski fudbaler u 2016. godini će danas potpisati novi ugovor sa Liverpulom po kome će zarađivati još više nego do sada.

Po slovu novog ugovora, godišnja plata Adama Lalane iznosiće 110 hiljada funti nedeljno.

'Liverpool Echo' je lansirao u etar ovu informaciju.

Lalana će se obavezati na saradnju sa 'Redsnima' na još tri godine, uz opciju da ona može se ona produži na još godinu dana u svakom trenutku.

28-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ofanzivni vezista je stigao na 'Enfild Roud' iz Sautemptona nakon Mondijala u Brazilu za 25 miliona funti. Do sada je odigrao 113 utakmica za 'Redse' i postigao 20 golova.

Pre manje od mesec dana dobio je prizanje za najboljeg ebgleskog fudbalera u 2016. godini.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombastična povišica za Adama Lalanu! U Italiji samo Iguain ima veću platu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2017

Sporazum na tri godine uz mogućnost produžetka saradnje..Osporavan na početku, ali ove sezone na nivou koji se na Enfildu očekivao od Adama Lalane kada je Liverpul na ime obetećenja Sautemptonu isplatio čak 31.000.000 evra. I odmah nagrada u vidu novog ugovora i povišice zbog koje će fudbalerima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.