Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RSS: Bošković više nije selektor rukometašica

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) na redovnoj sednici nije usvojio izveštaj selektora ženske reprezentacije Saše Boškovića o učešću na Svetskom prvenstvu u Danskoj i time se završio njegov četvorogodišnji mandat, saopštio je RSS.

Kako se navodi, do izbora novog selektora aktuelni stručni štab vodiće ekipu, a RS S će pokušati da u najkraćem mogućem roku pronađe adekvatno dugororrno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rešenje za poziciju selektora, s obzirom na to da je sezona u toku.
Mečevi trećeg i četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj na programu su 9. i 13. marta, a protivnik je Češka.
Bošković je predvodio reprezentaciju Srbije na četiri velika takmčenja, a osvojio je srebro na SP u Beogradu 2013. godine.
Nakon toga je ušao u sukob sa najboljim igračicama (Lekić, Damnjanović, Cvijić, Tomašević) i usledili su slabiji rezultati.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.