Problem za Hrvate: Povređen Modrić

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Hrvate: Povređen Modrić

"Kockasti" neće u najjačem sastavu nastupati u kvalifikacionim mečevima za Mundijal 2018 protiv Kosova i Finske

Foto: Guliver/Getty images/Shaun Botterill

Hrvatska je naišla na veliki problem pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Duele protiv Kosova i Finske moraće da igraju bez najboljeg igrača Luke Modrića.

Šokantnu vest saoštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Real, ali Madriđani nisu precizirali koliko će Modrić tačno odustvovati sa terena.

U šturom saopštenju sa Santjago Bernabeua navodi se samo da je na Univertzitetskoj klinici u Madridu Modriću dijagnostikovan problem sa kolenom, kao i da će detaljni pregledi koji će biti sprovedeni pokazati o kakvom problemu je reč.

Kapiten Hrvatske mogao bi da napravi i duži pauzu, jer prema saznanjima "Marke" on sigurno neće nastupati protiv Eibara u 7. kolu Primere, sutra u Madridu, a nezvanično van terena bi mogao da bude tri ili četiri nedelje.

Hrvati 6. oktobra gostuju Kosovu u Skadru, a tri dana kasnije odlaze u Tampere, na megdan Finskoj. Na otvaranju kvalifikacija za Mundijal u Rusiji u septembru su odigrali nerešeno protiv Turske na Maksimiru (1:1)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.