Predivna podrška srpskim Orlićima na Novom Zelandu! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predivna podrška srpskim ''Orlićima'' na Novom Zelandu! (video)

Omladinska reprezentacija Srbije obavlja poslednje pripreme za start na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, a u iščekivanju prve utakmice, Paunovićevi ''Orlići'' iz dana u dan doživljavaju nezaboravna iskustva u toj zemlji.

Tako su Veljko Paunović i nekolicina njegovih pulena danas posetili i jednu osnovnu školu u Danedinu, gde su im tamošnji učenici priredili nezaboravan doček, uz navijačku pesmu i brojne srpske zastave.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

A kako je prethodno izgledao doček naših reprezentativaca po dolasku u Danedin, možete da pogledate u donjem snimku. Naravno, ništa bez ''Hake'', koju su i naši reprezentativci već savladali...


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SP - "Orlićima" na otvaranju sudi Japanac

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015

Dan uoči početka Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina sa Novog Zelanda je stigla informacija o tome ko će biti glavni arbitar duela između Urugvaja i Srbije...Omladinska reprezentacija Srbije u nedelju igra prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu a za protivnika će imati selekciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.