Poraz odbojkaša na startu SP

Izvor: Akter, 30.Avg.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz odbojkaša na startu SP

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je večeras na otvaranju Svetskog prvenstva u Poljskoj od selekcije domaćina sa 3:0 (25:19, 25:18, 25:18)

Meč je odigran u nesvakidašnjim uslovima za odbojku, na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi i pred 65.000 navijača.

Utakmici u Varšavi prisustvovao je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, koji je bio gost predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Svetske odbojkaške federacije Arija Grase i poljskog ministra sporta i turizma Anžeja Bjernata.

Naredni meč na šampionatu srpski odbojkaši odigraće u utorak od 13 sati kada se u 2. kolu grupe A sastaju sa Argentinom.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Fudbal

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija pala na startu SP pred 60.000 ljudi

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2014

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je pravi fijasko na startu Svetskog prvenstva u Poljskoj pošto je, pred neverovatnih 60.000 ljudi, poražena rezultatom 3:0.. . Na Nacionalnom stadionu u Varšavi odigran je istorijski odbojkaški susret između domaćina Poljske i Srbije. Izabranici Kolakovića...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.