Pobeda Srbije nad Egiptom na početku SP u Španiji

Izvor: Studio B, 30.Avg.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Srbije nad Egiptom na početku SP u Španiji

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Egipat sa 85:64 (21:13, 22:18, 25:12, 17:21), u prvom kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Najefikasniji za pobedu u Granadi bio je Miloš Teodosić sa 15 poena, Miroslav Raduljica postigao je 13, a Nikola Kalinić i Stefan Birčević po 11. Egipat je predvodio Ibrahim Elgamal sa 12 poena.

Srpski košarkaši dobro su počeli susret i već >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na samom startu došli do nedostižne prednosti, najviše zahvaljujući raspoloženom centru Miroslavu Raduljici, koji je u prvom poluvremenu imao 13 poena i šest skokova.

Kako su igrali u prvom, "orlovi" su tako nastavili i u drugom poluvremenu i na kraju ubedljivo pobedili sa 21 poenom razlike. Srbija naredni susret ima sutra, protiv Francuske.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bolja od Egipta na otvaranju SP

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Avg.2014

Košarkaši Srbije pobjedom su započeli nastup na Svjetskom prvenstvu u Španiji. Igrači Aleksandra Đorđevića bili su bolji od Egipta rezultatom 85:64 (po četvrtinama 21:13,22:18, 25:12 i 21:17) u prvom meču A grupe Svjetskog prvenstva. "Orlovi" su ozbiljno ušli u meč, od početka do kraja...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.