PREMIJERA FILMA BIĆEMO PRVACI SVETA: Zvezde bivše Jugoslavije sjatile se u Beogradu

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA FILMA BIĆEMO PRVACI SVETA: Zvezde bivše Jugoslavije sjatile se u Beogradu

Crvenim tepihom prošetali Bora Stanković i članovi legendarne ekipe koja je osvojila prvo zlato na Svetskom prvenstvu u košarci

Film „Bićemo prvaci sveta“ reditelja Darka Bajića i producentske kuće „Intermedija netvork“ Beograđani su sinoć premijerno pogledali.

Ništa od prvog poziranja

RADA I MOMIR STIGLI ODVOJENO

Na premijeru filma s gotovo pola sata zakašnjenja stigla je pevačica Rada Manojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da podrži dečka Momira Gajića, koji igra člana američke reprezentacije. Oni su odvojeno ušli u salu kako ih ne bi slikali zajedno.

Htela sam da me ne slikate. Mislila sam da ćete otići. Nisam došla s dečkom jer nisam stigla da se spremim. Teško mi je da pričam o nama. Smeta mi što se piše o nama - rekla je Rada, koja je još dvadesetak minuta razgovarala s medijima.

Ana Kokić stigla bez muža

SRPSKI GLUMCI NAJLEPŠI I NAJBOLJI

Ana Kokić u filmu igra pevačicu Silvanu Armenulić, a zadatak joj je da zavede Džona Sevidža. Pevačica peva i jedan od songova „Žuto lišće“.

Naši glumci, sportisti i umetnici su mnogo bolji nego strani. Mlađi su i lepši. Prvi put sam snimala neku scenu za film i imala sam veliku tremu. Nikola nije mogao da dođe sa mnom jer radi u Atini - rekla je Kokićeva.

Džon Sevidž

SRBIJA MI SE BAŠ SVIĐA

Američki glumac Džon Sevidž, koji u filmu igra lik Vilijama Džonsa, osnivača Svetske košarkaške federacije, prošetao je crvenim tepihom u društvu nekoliko decenija mlađe dame.

Sviđa mi se Srbija. Imate sjajnu hranu koja mi se mnogo dopada. Ne mogu da vam kažem šta sam jeo jer još nisam naučio srpski. Ovim filmom želim da se prikaže prava slika bivše Jugoslavije u svetu - kazao je Sevidž.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.