PALA ODLUKA NA DANIMA ATLETIKE: Završetak atletske dvorane je prioritet! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA ODLUKA NA DANIMA ATLETIKE: Završetak atletske dvorane je prioritet! (FOTO)

Prvog dana vikenda u Kragujevcu na godišnjoj Skupštini Atletskog saveza donete su odluke od velikog značaja za razvoj i uspeh domaće atletike

Dani atletike se održavaju ovog vikenda u Kragujevcu, a u subotu je održana tim povodom godišnja Skupština Atletskog saveza Srbije.

Na zasedanju ovog tela ASS-a istaknuto je da je 2013. godina bila najuspešnija u istoriji srpske atletike, jer je tokom nje osvojena 71 medalja na međunarodnim takmičenjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a šlag na torti su bila bronzana odličja Emira Bekrića i Ivane Španović na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

Foto: ASS

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović istakao je da u narednom periodu za 2015. godinu Atletski savez Srbije ima cilj da ponovi i poveća broj postignutih uspeha atletike i da će se posebno težište staviti na razvoj infrastrukture i pomoći trenerima i klubovima. Prioritet je takođe i završetak izgradnje prve atletske dvorane Beograda i Srbije.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.