Opaaaa! Dva skalpa u jednoj noći

Izvor: Mondo, 09.Okt.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opaaaa! Dva skalpa u jednoj noći

Početak južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine bio je šokantan za Brazil i Argentinu

Krenulo je! Ali ne dobro za Brazil i Argentinu!

"Karioke" i "gaučosi" poraženi su već na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Golovima Vargasa u 72. i Sančeza u 90. minutu Čile je u Santjagu savladao Brazil (2:0), dok je Argentina za nepuna dva minuta doživela pravi debakl na svom terenu, istim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rezultatom.

Brazilci su na gostovanju bili lišeni pomoći Nejmara, koji je suspendovan nakon crvenog kartona na Kopa Amerika, ali su danak platili velikim brojem promašaja. Nekoliko dobrih prilika Hulka, Vilijana, Oskara i Koste otišle su u nepovrat, dok su domaćini bili precizniji, pa su zasluženo osvojili bodove.



Izvor: Youtube

Buenos Aires u noći između četvrtka i petka utišali su Erazo u 81. i Kaisedo u 82. minutu i Ekvadoru doneli kapital koji u nastavku kvalifikacija može biti od presudnog značaja.

Argentina je igrala bez povređenog kapitena Lea Mesija, a na duelu protiv Ekvadora zadesio ju je novi peh pošto je i Serhio Aguero morao da napusti teren već u 24. minutu i najverovatnije neće biti u sastavu reprezentacije koja će već u utorak igrati protiv Paragvaja.



Izvor: Youtube

Biće to, bez sumnje, novi težak ispit za Argentince pošto je i Paragvaj kao gost osvojio sva tri boda, savladavši Venecuelu (1:0).

Sva tri boda na gostovanju "uknjižio" je i Urugvaj pošto je u La Pazu pobedio Boliviju sa 2:0.

Trijumf na domaćem terenu rezultatom 2:0 ostvarila je i Kolumbija. Gutijerez u 36. i Kardona u 90. minutu zatresli su mrežu Peruanaca i Kolumbijcima omogućili mirniji nastavak kvalifikacija.

REZULTATI 1. KOLA JUŽNOAMERIČKIH KVALIFIKACIJA

Bolivija - Urugvaj 0:2 (Kaseres 10, Godin 69)

Kolumbija - Peru 2:0 (Gutijerez 36, Kardona 90)

Venecuela - Paragvaj 0:1 (Gonzales 85)

Čile - Brazil 2:0 (Vargas 72, Sančez 90)

Argentina - Ekvador 0:2 (Erazo 81, Kaisedo 82)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.