Omraženi Getlin je ovim gestom prema Boltu mnoge oduševio! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omraženi Getlin je ovim gestom prema Boltu mnoge oduševio! (video)

Publika i u Londonu, ali i širom sveta je i dalje svim srcem večeras uz Jamajčanina Usaina Bolta, bez obzira na šokantan rezultat finalne trke.

Podsetimo, Bolt je u svojoj poslednjoj trci na 100 metara u karijeri ostao bez titule prvaka sveta, pošto je na Svetskom prvenstvu u Londonu završio tek kao treći, iza Amerikanaca Getlina i Kolmena.

Ipak, bez obzira na takav ishod, Bolt je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostao u prvom planu, publika mu je uputila ovacije, a on im se odužio tako što je mnogima ispunio želje za zajedničku fotografiju, uz prepoznatljiv pergormans na atletskoj stazi, sa osmehom na licu.

Za to vreme, novi šampion sveta Džastin Getlin je maltene neprimetno slavio svoju titulu, ali iako je mnogima večeras pokvario raspoloženje, Amerikanac je jednim svojim gestom posle trke pokazao poštovanje prema odlazećem šampionu.

Slika u prilogu dovoljno govori...

Headlines read Bolt Lost, not Gatlin Wins... #Legend

— Julius Musya (@jsmusya) August 5, 2017 --

Real recognize real. #BeTheNext pic.twitter.com/wcaCHAQLRu

— NBC Sports (@NBCSports) August 5, 2017 --

Quelle image ! Gatlin est un grand homme. Il a le réflexe de s'incliner devant la légende. Respect ! pic.twitter.com/aUlmqkjzj0

— Sergio Ramos 4 (@AmiFantome) August 5, 2017 --

Still my favourite #Bolt #UsainBolt moment 😂 pic.twitter.com/ryrxGDOQ0r

— Raj Lyall (@lyallr) August 5, 2017 --

Usain Bolt bows to the crowd #London2017 pic.twitter.com/vmUMF3bNnJ

— Athletics Weekly (@AthleticsWeekly) August 5, 2017 --

Goodbye, Usain Bolt. The fastest man who ever lived. #Bolt #aftereffects pic.twitter.com/ThnQQpbV2v

— Max Randall (@Max_Randall) August 5, 2017 --

Thank you Usain Bolt on the years you amazed us whilst breaking world records. Not the result we wanted but still damn proud #BOLTDOWN pic.twitter.com/SpMMwxi77G

— Miton (@MitonGafur) August 5, 2017
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Dokazani prevarant je okončao Boltovu karijeru"

Izvor: B92, 06.Avg.2017, 12:55

Bivši vicešampion sveta i Olimpijskih igara na 400m Rodžer Blek smatra da je pobeda Džastina Getlina nad Juseinom Boltom predstavlja "problem" za atletiku...Getlin je u subotu osvojio zlatnu medalju u sprintu na 100 metara na Svetskom prvenstvu, dok je rekorder Bolt bio tek treći u svojoj poslednjoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.