Okland Siti treći klub sveta

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okland Siti treći klub sveta

Ekipa sa Novog Zelanda pobedila posle penala Kruz Azul i osvojila treće mesto na Svetskom klupskom prvenstvu u Maroku.

Foto: AP Photo/Abdeljalil Bounhar

Najlepše sećanje na Maroko 2014…

Poslednje takmičenje na Svetskom klupskom prvenstvu za Okland Siti je definitivno istorijsko. Novozelanđani su u subotu osvojili treće mesto, što je najveći uspeh za klub osnovan pre samo deset godina.

U borbi za bronzu Okland je pobedio meksički >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kruz Azul posle boljeg izvođenja penala - 5:3. Rezultat je posle 90 minuta bio 1:1, a golova nije bilo ni u dodatnih pola sata.

Precizni za Okland sa bele tačke bili su Pajni, Vajt, Pričet i Isa, dok je Irving promašio. Sa druge strane, gol nisu pogodili Formika i Valadez, a jesu Gimenez i Rodrigez.

Petostruki prvak Novog Zelanda poveo je preko Rajana de Vrijesa u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, ali su Meksikanci uspeli da anuliraju prednost protivnika već 57. minutu. Strelac je bio Ekvadorac Žoao Robin Rohas.

 u finalu sastaju Real Madrid i argentinski San Lorenco.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Džudisti Zvezde treći u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 01:24

Džudisti Crvene zvezde osvojili su večeras bronzanu medalju na Evropskom klupskom prvenstvu u Hopdorfu, u Holandiji...U duelu za bronzu s francuskom ekipom Sartovil tim iz Ljutice Bogdana slavio je sa 4:1..."Presrećni smo jer smo svesni da je ovo zaista veliki uspeh. Prvi put jedan klub iz Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.