Oglasio se novi selektor!

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se novi selektor!

Slavoljub Muslin od danas je i zvanično na klupi ''Orlova'', a posle odluke Odbora za hitna pitanja FSS o njegovom imenovanju, iskusni stručnjak je izneo svoja prva očekivanja.

Čovek koji je godinama radio u Rusiji, gde je sa klupe vodio nekolicinu tamošnjih klubova, pokušaće da se tamo vrati 2018. godine na čelu našeg nacionalnog tima, kao učesnik narednog Svetskog prvenstva.

Medijske najave da će Slavoljub Muslin biti selektor Srbije u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Mondijal danas su dobile i zvaničnu potvrdu, a u svojoj prvoj reakciji posle izbora na ovu funkciju, Muslin je za ''Kurir'' naglasio da mu je ovo velika čast, a ujedno i kruna dugogodišnje trenerske karijere.

''Za mene ovaj izbor predstavlja veliku čast i obavezu. To je kruna karijere jednog trenera i pred nama je period rada.

Ugovor je potpisan na dve godine, a glavni imperativ je odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Međutim, pored toga ima još mnogo stvari treba da se rade, znam da će biti mnogo teško, ali daću sve od sebe",
poručio je 63-godišnji Muslin.

Podsetimo, on će svoj debi na klupi ''Orlova'' imati krajem maja u prijateljskoj utakmici protiv Kipra, a vatreno krštenje u kvalifikacijama imaće protiv Republike Irske, 5. septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SLAVOLJUB MUSLIN: Kruna moje karijere!

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016

Po preuzimanju kormila fudbalske reprezentacije Srbije vrlo brzo oglasio se Slavoljub Muslin.. . Od danas je i zvanično poznato da će selektor nacionalnog tima Srbije u predstojećem kvalifikacionom ciklusu za Mondijal u Rusiji 2018. godine biti Slavoljub Muslin.. GOTOVO JE: Srbija dobila novog selektora...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.