Odbojkaši Argentine ubedljivi protiv Venecuele pred duel sa Srbijom

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Argentine ubedljivi protiv Venecuele pred duel sa Srbijom

Odbojkaška reprezentacija Argentine pobedila je Venecuelu sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:19) u drugom meču grupe A, na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Posle neizvesnosti u završnici prvog seta, "gaučosi" su bili ubedljivi za siguran trijumf, predvođeni Fakundom Konteom i Sebastijanom Soleom koji su agresivno servirali i osvojili po pet poena, dok je Gonzalez imao jedan više. U taboru poraženih, Hourio je imao pet poena. Argentina je bila dominantna u servisu (11:1 u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << as poena), kao i u bloku (8:1).

U grupi A. igraju još Kamerun i Australija u nedelju od 20.15, dok je Srbija u prvom kolu poražena od Poljske sa 3:0. U narednom kolu, Srbija će igrati protiv Argentine 2. septembra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.