Odbijena žalba Brazila na suspenziju Nejmara

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena žalba Brazila na suspenziju Nejmara

Međunarodni sud za arbitražu u sportu (CAS) odbacio je žalbu Brazila na suspenziju Nejmara, tako da on neće igrati na predstojeća dva meča kvalifikacija za Mundijal 2018, protiv Čilea i Venecuele.

Fudbalska konfederacija Brazila (CBF) uložila je prošlog meseca žalbu tražeći da suspenzija bude primenjena na utakmice koje se budu igrale u Kupu Amerike, s obzirom na to da je Nejmar kažnjen crvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kartonom u tom takmičenju, odigranom u junu.

CAS je saopštio da je "odbacio hitnu žalbu Fudbalske konfederacije Brazila" (CBF).

Kako je precizirano, "preostala dva meča suspenzije Nejmar će odslužiti tokom dve utakmice kvalifikacija koje će biti odigrane 8. i 13. oktobra".

Kapiten brazilske reprezentacije Nejmar suspendovan je na četiri utakmice pošto je dobio crveni karton u meču Kopa Amerike protiv Kolumbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.