Ocenite stil poznate mame: Najlepši stajling Šakire

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Avg.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenite stil poznate mame: Najlepši stajling Šakire

Kolumbijska pop pevačica Šakira jedna je od najuspešnijih žena današnjice. Hitovi poput “Whenever, Wherever” i “Hips Don’t Lie” otvorili su joj put ka uspešnoj karijeri. Foto: Gulliver/Splashnews Pored muzičke karijere, Šakira uživa u društvu porodice, suprugom Žerarom Pikeom i sinovima Milanom i Sašom. Njih dvoje su u braku od 2010. godine a njihova ljubav se rodila kad se fudbaler pojavio u njenom spotu za pesmu “Waka Waka” koja je bila službena himna >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Svetskog prvenstva u fudbalu u Africi. Koju god kombinaciju da ponese poznata mama na njoj će izgledati savršeno, a na vama je da pogledate i ocenite najlepši Šakirin stajling. Rok ili glamur kombinacije, Vi odlučite a galeriju možete pogledati OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ocenite stil poznate mame: Najlepši stajling Šakire

Izvor: Svet, 01.Avg.2015

Kolumbijska pop pevačica Šakira jedna je od najuspešnijih žena današnjice. Hitovi poput Whenever, Wherever i Hips Don’t Lie otvorili su joj put ka uspešnoj karijeri.. Pored muzičke karijere, Šakira uživa u društvu porodice, suprugom Žerarom Pikeom i sinovima Milanom i Sašom.. Njih dvoje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.