Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZAK: Sami Kedira na korak od Juventusa

Defanzivni vezni igrač Real Madrida Sami Kedira nalazi se vrlo blizu odlaska iz kluba i potpisa sa ekipom Juventusa.
Nemačkom reprezentativcu u junu ističe ugovor sa “Kraljevskim klubom” i on će kao slobodan igrač napustiti “Santjago Bernabeu“.
Menadžer ovog 28-godišnjeg igrača razgovarao je sa rukovodstvom Juventusa i poručio im da je Kedira zainteresovan za prelazak u tabor “Bjankonera“. 
Kedira je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ove sezone vodio veliku bitku sa povredama, odigrao je samo 628 minuta u 17 utakmica – 11 u prvenstvu, tri u Kupu Kralja, dve u Ligi šampiona i jednu na Svetskom klupskom prvenstvu.
Otkako je 2010. godine stigao iz Štutgarta Kedira je bio prvotimac Reala, ali je zbog ozbiljne povrede kolena morao da izostane iz veće dela sezone 2013/2014. 
Kedira je za Real Madrid sakupio 161 nastupa i postigao devet golova.
The post ODLAZAK: Sami Kedira na korak od Juventusa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.