Nedović definitivno propušta Svetsko prvenstvo!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović definitivno propušta Svetsko prvenstvo!

Menadžer srpskog reprezentativca potvrdio je da će bek Golden Stejta sigurno propustiti Svetsko prvenstvo u Španiji

Dugo će Nemanja Nedović pamtiti prijateljski meč protiv Bosne i Hercegovine u Trstu. Na toj utakmici, Nemanja Nedović doživeo je povredu stopala, zbog koje će propustiti Svetsko prvenstvo u Španiji.

Iako je medicinski tim Srbije sve učinio da se Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oporavi, a igrač imao veliku želju da bude u timu Aleksandra Đorđevića do toga neće doći bar ne ovo leto. Upravo to je potvrdio i agent košarkaša Miodrag Ražnatović na Tviter profilu.

After last medical check, there is no doubt. Nemanja Nedovic, unfortunately, will miss World Cup in Spain. He needs to travel to Usa, on Sat

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) August 20, 2014

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.