Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA POBEDA ODBOJKAŠICA: Srpkinje sigurne i u drugom meču kvalifikacija za SP

Nakon što su u prvom kolu rutinski savladale Island, naše odbojkašice su u drugom kolu bile bolje i od Češke takođe sa maksimalnih 3:0.

Izabranice Zorana Terzića su na kvalifikacionom turniru u Varšavi bez većih muka savladale i Čehinje sa 25:19, 25:18 i 26:24 i zadržavši tako maksimalan učinak posle dva meča u grupi B, II runde kvalifikacija.
Srpske odbojkašice će naredni meč odigrati sutra od 15:30 a rival će im biti reprezentacija Kipra.
Plasam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na svetsko prvenstvo 2018. godine obezbediće pobednici kvalifikacionih grupa II runde, a iz III runde dve prvoplasirane selekcije.
The post NOVA POBEDA ODBOJKAŠICA: Srpkinje sigurne i u drugom meču kvalifikacija za SP appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna pobeda odbojkašica

Izvor: Mondo, 24.Maj.2017

Izabranice Zorana Terzića sigurne protiv Čehinja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018...Foto: MN Press..Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je drugu pobedu na turniru evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018, pošto je u Varšavi pobedila Češku 3:0, po setovima 25:19,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.