NEDOVIĆ: Ako ne bude operacije na Mundobasket idem da navijam za Srbiju

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDOVIĆ: Ako ne bude operacije na Mundobasket idem da navijam za Srbiju

Mnogo sam razočaran, krivo mi je što je tako ispalo. Ipak, nije ovo ni prvo ni poslednje Svetsko prvenstvo, tako da moram sa optimizmom da posmatram stvari, rekao je košarkaš Golden Stejta

Srpski košarkaš Nemanja Nedović rekao je da je razočaran što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Nedović je povredio stopalo na meču sa Bosnom i Hercegovinom, a novim pregledima utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da postoji prelom pete metatarzalne kosti.

Mladi plejmejker će u subotu otputovati u Sjedinjene Države, gde će se sa lekarskim timom Golden Stejt Voriorsa konsultovati oko svog daljeg oporavka.

“Mnogo sam razočaran, krivo mi je što je tako ispalo. Ipak, nije ovo ni prvo ni poslednje Svetsko prvenstvo, tako da moram sa optimizmom da posmatram stvari”, rekao je Nedović.

Srpski košarkaš je istakao da ukoliko ne bude morao na operaciju planira da bodri našu reprezentaciju u Španiji.

“Ako ne bude potrebe za hirurškom intervencijom, vratiću se u Beograd na fizikalnu terapiju, pa planiram i da u Španiji bodrim našu reprezentaciju”, istakao je Nedović.

Svetsko prvenstvo u Španiji igra se od 31. avgusta do 14. septembra, a naša reprezentacija će se naći u grupi A sa Španijom, Iranom, Francuskom, Egiptom i Brazilom.

Kurir sport / Sortski žurnal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović: Mnogo sam razočaran

Izvor: OkRadio.rs, 21.Avg.2014

Srpski košarkaš Nemanja Nedović rekao je da je razočaran što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Španiji. Nedović je povredio stopalo na meču sa Bosnom i Hercegovinom, a novim pregledima utvrđeno je da postoji prelom pete metatarzalne kosti. Mladi plejmejker...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.