Mustafi objasnio zašto je izabrao Tobdžije (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafi objasnio zašto je izabrao 'Tobdžije' (foto)

Fudbaler Valensije Škodran Mustafi potpisaće ugovor sa Arsenalom, preneli su danas nemački mediji.

Nemački Skaj preneo je da je Mustafi potpisao petogodišnji ugovor sa Arsenalom, a da se zvanično saopštenje očekuje u utorak.

Mustafi je tokom karijere igrao još za Everton i Sampdoriju.

Za reprezentaciju Nemačke dvadesetčetvorogodišnji defanzivac do sada je odigrao 12 utakmica i osvojio je Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. On je ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leta igrao na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Albanac rođen u Nemačkoj je oduševljen što će mu saigrač biti kolega iz reprezentacije Mesut Ozil.

"Pričali smo. Sviđa mi se sve što sam čuo od nejga u vezi Arsenala." rekao je Mustafi.



"Arsenal nije tipična engleska ekipa. Sviđa mi se njihov stil. raduje me što ću igrati Ligu šampiona i pto će me trenirati takva veličina kao što je Arsen venger. Dolazim u veliki klub, klub sa bogatom istorijom i velikim ambicijama."
izjavio je nemački repezentativac.

Mustafi: "But when you finally sign, you are relieved & ultimately also satisfied with it." #afc pic.twitter.com/jFkIU2SAMo

— afcstuff (@afcstuff) August 28, 2016
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.