Mesi dobio bistu u Buenos Ajresu: Leo, ostani sa nama

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi dobio bistu u Buenos Ajresu: Leo, ostani sa nama

„Verujem da je ovo dobar način da ga zamolimo i da i dalje želimo da igra za reprezentaciju“, poručio je gradonačelnik Buenos Ajresa Orasio Rodrigez

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi dobio je statuu u Buenos Ajresu, koja je do kampanje, da promeni odluku o povlačenju iz nacionalnog tima.

"Verujem da je ovo dobar način da zamolimo Lea da ostane sa nama, ali i da mu pokažemo da smo sa njim. Niko ne sumnja da ćemo zajedno osvojiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mundijal u Rusiji", izjavio je gradonačelnik Buenos Ajresa Orasio Rodrigez Laleta.

On je pozvao sugrađane da se fotografišu pored statue, podele sliku na društvenim mrežama i utiču na promenu stava momka koji je rođen u Rosariju, ali ga podjednako vole u svim delovima Argentine.

Argentina je u na skoro završenom Kopa Amerika, u reprizi prošlogodišnjeg finala, ponovo poražena nakon penala od Čilea, posle čega je Mesi, koji je promašio prvi udarac, odlučio da završi reprezentativnu karijeru.

Mesi je prethodno sa pet pogodaka na turniru postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije Argentine, ali je i četvrti put poražen u velikom finalu, pošto je tri puta gubio u finalu Kopa Amerike i jednom u finalu Svetskog prvenstva.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesiju statua za ostanak u reprezentaciji

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi dobio je statuu u Buenos Ajresu, koja je deo kampanje, da promeni odluku o povlačenju iz nacionalnog tima..."Verujem da je ovo dobar način da zamolimo Lea da ostane sa nama, ali i da mu pokažemo da smo s njim. Niko ne sumnja da ćemo zajedno osvojiti Mundijal u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.