Merkel: Važna je pobeda bilo kojim rezultatom

Izvor: Press, 12.Jul.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel: Važna je pobeda bilo kojim rezultatom

"Neće biti lako, pogotovo što nakon pobede od 7:1 nad Brazilom u polufinalu svi misle da smo praktično već stigli do cilja. Ipak, nijedna evropska zemlja još nije osvojila Mundijal kada se on igrao u Južnoj Americi. Moramo svi da se nadamo najboljem, jer će biti veoma teško protiv Argentine. Ne bih da prognoziram rezultat, samo da pobedimo", rekla je Merkelova televiziji ZDF.

Ona je uživo gledala prvu utakmicu koju je Nemačka igrala na Mundijalu u Brazilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << protiv Portugalije, a tada su izabranici Joakima Leva slavili sa 4:0.

Finalna utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu između Nemačke i Argentine igra se sutra na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru od 21 sat po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Merkel optimista uoči finala Svetsko prvenstva, veruje u pobedu Nemaca

Izvor: Blic, 13.Jul.2014, 12:25

Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja će uživo u Rio de Žaneiru gledati finale Mundijala, rekla je da joj je jedino važno da "panceri" osvoje titulu svetskog šampiona, a da joj nije bitno kojim rezultatom..."Neće biti lako, pogotovo što nakon pobede od 7:1 nad Brazilom u polufinalu svi misle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.