Kin ne dolazi u Beograd, oprašta se od reprezentacije

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin ne dolazi u Beograd, oprašta se od reprezentacije

Fudbaler Robi Kin rekao je danas da će mu prijateljska utakmica protiv Omana biti poslednja u dresu reprezentacije Irske.

Kin je ranije danas uvršten na spisak kako za utakmicu protiv Omana 31. avgusta, tako i za meč protiv Srbije 5. septembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

On je, međutim, nešto kasnije saopštio da posle meča s Omanom stavlja tačku na reprezentativnu karijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Ovo je bilo divno putovanje za mene. Igrao sam za reprezentaciju više od 18 godina od kako sam debitovao 1998. godine", rekao je Kin.

"Uživao sam u svemu. Takođe, bila je velika čast i za mene i moju porodicu što sam imao priliku da kao kapiten predvodim svoju reprezentaciju više od 10 godina. Kao dečak koji je odrastao igrajući fudbal na ulicama Dablina nisam mogao ni da zamislim gde će me život odvesti. To je nadmašilo i moja najluđa očekivanja", dodao je fudbaler LA Galaksija.

Robi Kin (36) je za reprezentaciju Irske odigrao 145 utakmica i postigao 67 golova.

On je u karijeri, izmedju ostalog, igrao za Vulverhempton, Koventri, Inter, Lids, Totenhem i Liverpul.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.