Kanonada malih delfina po Australijancima!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanonada malih "delfina" po Australijancima!

Juniorska reprezentacija Srbije razbila je Australiju 20:9 na početku Svetskog vaterpolo prvenstva u Kazahstanu. Sedam golova Gavrila Subotića, pet Draška Gogova.

Foto: Adam Pretty/Guliver/Getty Images Sport

Kakav piočetak mladih "delfina" na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu!

Izabranici Vladimira Vujasinovića, deklasirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su Australiju 20:9 (6:1,6:2,3:3,5:3), u 1. kolu C grupe.

Pobeda nad najtežim rivalom u grupi, nijednog trenutka se nije dovodila u pitanje. Srpski vaterpolisti mleli su protivnika i punili mrežu iz svih pozicija.

Posebno su nemilosrdni bili Subotić (7) i Gogov (5 golova).

U 2. kolu Srbija igra sutra protiv Meksika, a dan kasnije sastaje se sa Iranom. Argentina je otkazala učešće na prvenstvu sveta, tako da C grupa ima četiri ekipe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.