Ivana: Ovo su normalne stvari u sportu

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana: Ovo su normalne stvari u sportu

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je posle četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Lonodnu da je imala mnogo problema tokom takmičenja, a osvrnula se kratko i na detalj zbog kojeg je ostala bez medalje.

Španovićeva je najbolji skok na Olimpijskom stadionu imala od 6,96 metara i samo jedan centimetar ju je delio od medalje. Međutim, u poslednjoj seriji se činilo da je skočila preko sedam metara >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i da možda može i do zlata, ali se ispostavilo da joj se otkačio broj i dotakao pesak na 6,91 metara.

Na taj način, došao je kraj Ivaninom nizu medalja na velikim takmičenjima započet pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Moskvi, kada se okitila bronzom.

Ovo je definitivno bilo jedno od takmičenja, čiji ishod nisam očekivala. Imala sam problema na zaletištu, najviše zbog vetra, falila su mi takmičenja koja nisam imala ove godine zbog povreda. Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju, bila sam. Da li za zlatnu, vi najbolje možete da procenite. Zahvalila bih se svima u Srbiji na ogromnoj podršci, ne samo danas, već i prethodnih nekoliko godina. Idemo dalje“, rekla je Španovićeva.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.