IVANA ŠPANOVIĆ STIGLA U BEOGRAD: Srećna sam i premorena

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA ŠPANOVIĆ STIGLA U BEOGRAD: Srećna sam i premorena

Ivana Španović doputovala u Beograd iz Pekinga, gde je na Svetskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju - jedinu za Srbiju

Najbolja srpska atletičarka, skakačica udalj Ivana Španović doputovala je sinoć u Beograd. Nakon odbranjenog bronzanog odličja i potvrđenog trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Pekingu, Ivana je konačno stigla u svoju Srbiju.

Ivanu je na Aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s buketom cveća, a bio je prisutan i veliki broj predstavnika medija. Kada se, držeći se za ruke sa trenerom Goranom Obradovićem, pojavila na vratima, dočekana je ovacijama prisutnih. A onda su pobednički podigli ruke kao znak velike radosti zbog sjajnog rezultata.

Letela sa „orlovima“

UZELI PELCER OD ŠAMPIONKE

Zadovoljstvo da se na putu ka Beogradu u avionu sa Ivanom Španović nađu imali su i naši fudbalski reprezentativci Nemanja Pejčinović i Petar Škuletić. Sportski nastrojeni, brzo su našli zajednički jezik i napravili fotografiju za uspomenu, koju je Pejčinović podelio putem Instagrama uz komentar:

- Čast da putujemo sa zlatnom devojkom, bez obzira na bronzanu medalju. Pravi šampion!
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bronzana Ivana stigla u Beograd

Izvor: RTS, 31.Avg.2015

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović stigla je u Beograd iz Pekinga, gde je osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u disciplini skok u dalj. . .Ivana je oko 23:15 sati sletela na beogradski aerodrom "Nikola...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.