Gece nije srećan u Bajernu, Pep se pita!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gece nije srećan u Bajernu, Pep se pita!

Mladi Nemac nije srećan, dal i je na pomolu rastanak.

Fudbaler Bajerna iz Minhena Mario Gece rekao je da njegova budućnost u tom klubu zavisi od komunikacije sa trenerom Pepom Gvardiolom.

Mediji su spekulisali da će Gece preći u Juventus, pošto nije standardan prvotimac u Bajernu.

Gece, koji je postigao pobedonosni gol za Nemačku u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine prošlog leta, rekao je da je od dolaska iz Borusije Dortmund 2013. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u više navrata bio nezadovoljan minutažom u Bajernu i da mu je potrebno više otvorenih razgovora sa Gvardiolom.

"Prethodne dve godine definitivno nisu bile jednostavne. Videćemo šta će se dogoditi. Sve će se rešiti ako Gvardiola češće bude razgovarao sa mnom. Pustiću da sve dođena svoje i videćemo šta će se desiti u vezi budućnosti.", rekao je Gece, preneli su nemački mediji.

Bajern je juče na Audi kupu pobedio Milan sa 3:0, a Gece je ušao sa klupe i postigao drugi gol.

Geceov ugovor sa Bajernom ističe 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gece: Pep mora više da priča sa mnom

Izvor: B92, 05.Avg.2015

Napadač Bajerna Mario Gece kaže da njegova budućnost u Minhenu zavisi od toga koliko često trener Đozep Gvardiola priča s njim...Poslednjih nedelja pojavile su se informacije da bi strelac pobedonosnog gola za Nemačju na Svetskom prvenstvu mogao da pređe u Juventus, ali zvanična ponuda nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.