Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA PO MERI: Rukometašice Srbije dobile rivalke na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj

Reklo bi se, grupa koja može da se prođe bez većih problema.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, sa domaćom selekcijom, Holandijom, Južnom Korejom, Kinom i Kamerunom, odlučeno je danas žrebom u Hamburgu.
Utakmice Grupe D igraće se u Lajpcigu. Svetsko prvenstvo održaće se od 1. do 17. decembra u Nemačkoj.
U Grupi A su Francuska, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Rumunija, Španija, Slovenija, Angola i Paragvaj.
U Grupi B su Norveška, Švedska, Češka, Madjarska, Argentina i Poljska, dok su u Grupi C selekcije Danske, Rusije, Brazila, Crne Gore, Japana i Tunisa.
The post GRUPA PO MERI: Rukometašice Srbije dobile rivalke na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rukometašice saznale imena rivala na SP u Nemačkoj

Izvor: RTS, 27.Jun.2017

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, sa domaćom selekcijom, Holandijom, Južnom Korejom, Kinom i Kamerunom, odlučeno je žrebom u Hamburgu. . .Svetsko prvenstvo održaće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.